Verzorg je huid met Eucerin dagcrème

Wanneer je Eucerin dagcrème gebruikt, ben je vrijwel altijd verzekert van de actieve werking ervan: omdat Eucerin al meer dan honderd jaar op wetenschappelijk dermo-cosmetische wijze innoveert en nauw samenwerkt met dermatologen en huidspecialisten van over de hele wereld, is de ervaring en het kennisniveau binnen Eucerin erg hoog. Voor vrijwel elk huidtype en voor vrijwel iedere huidaandoening heeft Eucerin specifieke producten weten te ontwikkelen die de huid laten stralen en belangrijker: weer gezond maken.

Een scala aan verschillende dagcrème producten

Mede door de honderd jaar lange ervaring, weten de wetenschappers bij Eucerin welke stoffen effect hebben en welke niet. Door alleen actieve werkzame stoffen te gebruiken, worden bij het ontwikkelen van de dagcrèmes dus geen onnodige ingrediënten toegevoegd en wordt je huid niet blootgesteld aan eventueel schadelijke stoffen. De verschillende dagcrèmes van Eucerin bieden voor ieder wat wils. Zo is er een dagcrème die rimpels tegengaat alsmede een dagcrème die rode en droge huid te lijf gaat. Ongeacht welk huidtype, en ongeacht de specifieke huidaandoening, is er dus een dagcrème voor iedereen.

Ongebreideld vertrouwen in Eucerin dagcrème
Omdat de dagcrèmes ontworpen worden in nauwe samenwerking met dermatologen, hebben drogisterijen en apothekers veel vertrouwen in de werking ervan. Ook bij Viata bestaat er een ongebreideld vertrouwen in de werking van de crèmes van Eucerin. Het is bij Viata.be dan ook mogelijk om er elke lijn in zijn geheel te bestellen.

Vette of droge huid? Vind nu de dagcrème die bij jou past
Eucerin heeft voor elk huidtype en voor elk huidprobleem een dagcrème die er bij past. De twee meest voorkomende problemen zijn vaak een droge of juist vette huid:

-Wanneer je last hebt van een droge huid of rode plekken, is het vaak het beste om de crèmes van de lijn UltraSENSITIVE of AntiREDNESS te gebruiken. Droge huid wordt weer gehydrateerd en rode plekken worden gekalmeerd door werkzame stoffen als lactaat en ureum.

-Vette en onzuivere huid wordt door een teveel aan talg een broedplaats voor bacteriën. Eucerin’s DermoPURIFYER vermindert middels de werkzame stof carnitine de hoeveelheid talg en voorkomt preventief problemen als acne, mee-eters en verstopte poriën. De werkzame stof Decanediol heeft een antibacteriële werking en reinigt je huid.