Op zoek naar tanden bleken Nederland?

Mondzorg-Brabant

De laatste jaren is tanden bleken Nederland steeds populairder geworden. Mensen zijn zich de laatste jaren steeds meer bewust van hun uiterlijk en willen er de hele dag op hun beste uit zien. Ditzelfde geldt ook voor je tanden, de laatste jaren zijn er steeds meer bedrijven geopend die zich hebben gespecialiseerd in het bleken van tanden. Maar wat is het bleken van tanden nou eigenlijk, en zitten er gevaren aan verbonden?

Bij de tandarts of zelf

Wanneer je je tanden bleken Nederland laat uitvoeren zijn er verschillende manieren waarop dit gedaan kan worden. De veiligste manier om je tanden te laten bleken is via de tandarts. Tegenwoordig kan je ook online of in de winkel producten kopen waarmee je je tanden kan bleken. Deze producten die je zelf online kan kopen bevatten vaak een lagere concentratie werkzame stof waardoor het resultaat minder is. Teven is het verstandiger om je tanden te laten bleken bij een tandarts omdat deze ook rekening houdt met de ontwikkeling van je tandvlees.

Resultaat tanden bleken

Je tanden blijven natuurlijk niet voor altijd wit nadat je je tanden hebt gebleekt, maar het resultaat kan wel erg te zien zijn. Na een aantal jaar zullen je tanden altijd weer vergelen, door koffie, thee en sigaretten te roken zal dit sneller zo zijn. Om er voor te zorgen dat je zolang mogelijk resultaten van het tanden bleken blijf zien is het belangrijk je tanden goed te blijven poetsen. Je kan er ook voor kiezen om je tanden om de maand te laten bleken.