Yes, ze zijn binnen, de damesschoenen Paul Green beige

Net op tijd! Voor oud en nieuw wil ik namelijk shinen in mijn nieuwe damesschoenen Paul Green beige. De kleur is perfect, het past direct bij mijn outfit. Ik heb er nog niet eerder zo stijlvol uitgezien. Het wordt een belangrijke jaarwisseling, ik ga namelijk voor het eerst mijn schoonfamilie ontmoeten. Ik kan niet ontkennen dat ik stront zenuwachtig ben! Ja, ik weet niet, op de een of andere manier moet je toch een goede indruk achter laten, terwijl ik weet dat je gewoon jezelf moet zijn, toch kunnen af en toe de zenuwen door mijn lijf gieren. Ik heb gelukkig al veel van ze gehoord en het lijken mij hartstikke leuke mensen.

Eindelijk binnen!

Met de vraag of we oud en nieuw bij ze gingen vieren moest ik nog wel even nadenken. Het is toch altijd een belangrijke dag. Het is maar net hoe je het bekijkt hoor, tegenwoordig moet je zelf gewoon bepalen hoe je een feest bestempeld. Maar voor mij, ik hechtte er altijd wel waarde aan. Maar ik moet zeggen dat ik het heel leuk vind om dit te gaan vieren met nieuwe mensen, dat lijkt me dan toch heel fris en nieuw. En ik bel mijn familie altijd om 12 uur en dat is erg fijn en leuk.