Het blijft maar kouder worden

Woolrich

Nu de zomer een beetje op het einde is wordt het steeds maar kouder. Hoewel veel mensen het jammer vinden dat de zomer voorbij is is de herfst eigenlijk ook wel erg leuk. De geur van bladeren, de paddenstoelen die weer opkomen; ideale omstandigheden om weer eens een lekkere herfstwandeling te maken. Het is dan natuurlijk wel belangrijk om er dan lekker warm bij te lopen want in de herfst wordt het natuurlijk ook weer een beetje kouder. Veel modemerken houden hier natuurlijk ook rekening mee. Doe daarom je Ralph Lauren t shirt weer in de kast en trek een lekkere trui aan.

Bij de herfst hoort ook regen

Er is veel leuk aan de herfst maar dit seizoen brengt ook wat mindere dingen met zich mee; zoals veel regen. Door een flinke regenbui kan jouw herfstwandeling letterlijk in het water lopen. Daarom heb je aan een trui alleen vaak niet genoeg, hier zijn de Canada Goose jassen een ideale oplossing voor. Deze jassen zijn namelijk speciaal gemaakt voor het koude en natte weer en houden jou lekker droog en warm tijdens je wandeling. Zo kan jij lekker ongestoord het bos door baggeren. Regenbui of niet, niets houdt jou tegen met deze lekkere warme jassen.

Lekker binnenblijven

Wij snappen natuurlijk ook dat een lange herfstwandeling niet voor iedereen is weggelegd. De herfst is dan ook een prima seizoen om lekker binnen te blijven. Het is heerlijk om lekker in bed te liggen en naar de regen te luisteren die s avonds tegen je raam tikt. Het is fantastisch om lekker onder een warme deken te kruipen en naar een griezelfilm te kijken met een warme bak popcorn. Zo is er voor iedereen wel wat in de herfst, of je nu een buitenmens bent of niet. Pak je warme jas erbij en ga naar buiten, of blijf lekker binnen onder je dekentje. Geniet van dit seizoen op je eigen manier.