Tip: https://www.oxyextensions.be/

Een meisje uit mijn klas heeft echt geweldige hair extensions. Ik heb haar vervolgens gevraagd waar zij ze had gekocht. Na een kort gesprek vertelde ze mij dat ik eens op https://www.oxyextensions.be/ moest kijken. Zo zouden zij ten eerste beschikken over het volgende:

  • Topkwaliteit
  • Gigantisch assortiment
  • Scherpe prijzen
  • Gratis bezorging

Als klant zijnde zijn bovenstaande punten erg belangrijk. Ik hecht daar enorm veel waarde aan en daarom wist ik zeker dat ik hier goed zit.

De website is erg gebruiksvriendelijk. Zo staat alles duidelijk vermeld, worden alle producten goed omschreven en verloopt het bestelproces er goed. Mijn keus ging uit naar bruine clip in extensions van 50cm (70gr). Deze waren zijn in de aanbieding voor €59,99. Het is daarom ook echt een aanrader om nu te gaan kijken, aangezien er ontzettend veel aanbiedingen zijn.

Geweldige service

De service is perfect. Als je voor 23:59 besteld = morgen gratis in huis. Daarbij heb je ook nog is de mogelijkheid uit een gratis kleuren match service. Zo proberen ze het de klant zo eenvoudig mogelijk te maken. Het is daarom in mijn ogen ook echt een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website. Als er onduidelijkheden zijn kan je ze telefonisch en via de mail bereiken. Mij stonden ze erg professioneel en prettig te woord, dus zeker een aanrader om hier gebruik van te maken.