Roll-up banners maken

Sta je met enige regelmaat op beurzen, evenementen of op andere netwerkgelegenheden? Roll-up banners zijn in dat geval de perfecte manier om de aandacht te trekken en jouw bedrijf op de kaart te zetten. In feite zijn roll-up banners een variatie op de gewone posters. Het voordeel van deze banners is dat je ze eenvoudig kunt gebruiken voor diverse doeleinden. Zo kunnen de banners dienen als posters, ondersteuning tijdens presentaties of aandachtstrekker zijn op beurzen of evenementen. Het grootste voordeel zit in het gemak: je rolt de banner eenvoudig op en je neemt het moeiteloos mee naar de eindbestemming. Bij Printdeal.be kun je probleemloos de perfecte roll-up banners laten bedrukken voor jouw bedrijf.

Zelf roll-up banners maken

Het wordt wel erg makkelijk om je eigen roll-up banners te maken bij Printdeal.be. Met behulp van de tool kan iedereen probleemloos zijn eigen banner ontwerpen en laten drukken. Je hoeft hiervoor geen vormgeving skills te bezitten of om te kunnen gaan met ingewikkelde software en prijzige bewerkingsprogramma’s. Printdeal.be heeft een gebruikersvriendelijke tool waarmee jij zelf roll-up banners kan maken. De tool legt het proces haarfijn uit. Zo vertelt de tool wanneer de afbeelding een te lage resolutie heeft, waar de tekst geplaatst kan worden en welk deel van de roll-up banners je leeg moet laten voor de cassette. Het is tevens een optie om zelf bestanden aan te leveren. Als jij handig bent met het ontwerpen van dit soort reclamedrukwerk, kan je eenvoudig je eigen bestanden aanleveren. Zo wordt de roll-up banner nog iets specialer. Kom je er echter niet uit en heb je geen idee wat je nu moet doen? Op Printdeal.be is er een handige chatfunctie. Bij Printdeal.be kan iedereen zijn eigen roll-up banners maken.

Mogelijkheden voor roll-up banners

Naast het ontwerpen en samenstellen van jouw eigen roll-up banner, is het ook mogelijk om een keuze te maken uit verschillende systemen. Dit worden cassettesystemen genoemd. Printdeal.be heeft een breed assortiment roll-up banners. Hierdoor kun je een keuze maken uit 4 verschillende cassettesystemen. De verschillen zitten voornamelijk in de manier waarop de banner staat en van welk materiaal de cassette gemaakt is. Zo is er de banner PVC met basic cassette, de PVC met selected cassette en de Ferrari Decolit met luxe cassette om even wat voorbeelden te noemen. Alle roll-up banners worden door Printdeal.be voorzien van een praktische draagtas. Bovendien is het mogelijk om de banner met halogeenverlichting te voorzien. Hierdoor is de banner in iedere situatie duidelijk leesbaar.