Een leuk cadeau voor een teamuitje

Ga jij met heel het team jaarlijks om teamuitje? Dan is het misschien een leuk idee om met het hele team bijvoorbeeld samen verkleed te gaan of in ieder geval allemaal hetzelfde te dragen als jullie bijvoorbeeld gaan stappen of een activiteit gaan doen tijdens het weekendje weg. Hiervoor zijn meerdere opties. Zo kun je bijvoorbeeld gewoon allemaal dezelfde shirts of vesten halen in een winkel, maar je kunt er ook voor kiezen om kleding te bedrukken met een eigen logo of eigen tekst. Zo kun je het ook nog eens origineel maken, wel zo leuk natuurlijk!

Kies voor kleding bedrukken


Een leuk idee is dus om voor iedereen kleding te gaan bedrukken waardoor jullie allemaal in hetzelfde unieke gewenste vest of shirt rond lopen. Kleding bedrukken kun je bij heel veel partijen in Nederland en België laten doen. De keuze hiervoor is enorm groot wat het voor jou moeilijker maakt om een keus te maken. Waar dien je op te letten bij het maken van een keuze voor de partij waar jij je kleding wilt laten ontwerpen en bedrukken? Hiervoor zijn een aantal criteria. Meer hierover in de volgende alinea.

Voor welke partij kies ik?


Allereerst kijk je natuurlijk naar de prijs. Omdat het redelijk veel is wat je tegelijk inkoop, al gauw zo’n 20 tot 30 producten, kun je er meestal wel een leuke prijs van maken. Als partijen hier niet mee akkoord gaan, schakel dan meteen over naar een volgende. Prijs is dus belangrijk, maar ook zeker het materiaal dat gebruikt wordt voor de kleding. Je wilt niet dat je shirt of vest bij de eerste beste valpartij al meteen kapot is. Je wilt wel een beetje kwaliteit inkopen natuurlijk. Kijk hier dus vooral goed naar door te zoeken naar online reviews over de partij.