Glasparelen? RVS Finish is uw betrouwbare partner

Glasparelen? RVS Finish is uw betrouwbare partner. Glasparelen is een van onze specialismes. Hierbij maken wij gebruik van onze eigen unieke straalmethode.

Wij leveren een product met een volkomen glad, egaal en blinkend schoon oppervlak. U bent dan ook zeker van een perfect eindresultaat.

Een perfect glad en egaal matgrijs eindresultaat

Door uw producten te laten glasparelen, zien deze er aantrekkelijker uit voor de klant. Hiermee geeft u uw RVS-producten een uniforme finish. Met glasparelen worden vervuiling, zetranden en een oxidelaag van uw producten verwijderd. Wat overblijft, is een perfect glad en egaal matgrijs oppervlak dat gezien mag worden.

Wij kunnen ieder product glasparelen

Glasparelen is een voordelig alternatief voor slijpen of polijsten. RVS Finish heeft straalcabines van 12 x 5 x 5 meter. Hierin kunnen wij ieder product bewerken tot een ruwheid tussen de RA<1.0 tot 3 µm. Ook als u een lagere ruwheid wenst, kunnen wij dit voor u waarmaken. U komt dan uit bij onze methode Fine Finish®, waarbij een ruwheid van Ra<0,4 µm behaald kan worden. Meer weten? Bel of mail ons dan voor meer informatie. Wij informeren u graag over onze unieke straalmethode, de prijzen en de leveringstijd.