Zo scoor je de beste kleding deals tijdens Black Friday

Kleding, schoenen, accessoires: het zijn populaire categorieën tijdens Black Friday. En wanneer je op zoek bent naar nieuwe kledingstukken of schoenen is het zeker een aanrader om af te wachten tot deze dag, die traditiegetrouw plaatsvindt op de dag na Thanksgiving in de Verenigde Staten. Onder andere goede H&M Black Friday deals zijn online te vinden, maar ook bij winkels als Zara en Hunkemöller en webshops als Zalando en About You vind je goede aanbiedingen waar je optimaal van kunt profiteren.

Black Friday & Cyber Monday: hoge kortingen

Zowel Black Friday als Cyber Monday zijn populaire dagen: Black Friday vindt plaats op de vrijdag na Thanksgiving, terwijl de eerstvolgende maandag ook wel Cyber Monday wordt genoemd. Veel winkels kiezen er dan ook voor om de deals het hele weekend te laten gelden. Zo bieden winkels korting op de hele collectie gedurende dit weekend of zijn er per dag diverse deals te vinden. Op beide dagen zijn de kortingen hoog en kun je flink profiteren van lagere prijzen.

De beste tips voor de beste deals

Hoe zorg je ervoor dat je niet misgrijpt? De beste deals zijn het eerste weg en dat geldt ook voor online shoppen. Bij kleding is dit niet anders. Bij hoge aanbiedingen komt het voor dat jouw maat niet meer verkrijgbaar is of dat het product is uitverkocht. Het wordt dan ook aangeraden om op tijd naar de winkel te gaan of achter je computer te zitten. Op deze manier weet je zeker dat je niet misgrijpt. Een andere tip is het vergelijken van aanbiedingen. Dit doe je op een Black Friday vergelijkingssite: hier vind je per categorie de deelnemende winkels en de beste deals. Zo ben je in staat om een vergelijking te maken en betaal je nooit onnodig teveel voor je nieuwe kleding!