Tip: Blackstone sale

Blackstone sale is voor sneakers, enkellaarsjes en laarzen. Deze schoenen staat vooral bekend om haar stoere boots en sportieve sneakers. De schoenen zijn eigentijds en worden veelvuldig aangeboden in schoenenzaken. Ze zijn daarom ook echt een aanrader om eens uit te proberen. Zo krijg je een goed beeld van het merk en of het iets voor jou is.

De blackstone sale varieert tussen de €64,- en €124,99. Deze schoenen zijn te verkrijgen in diverse kleuren zoals; beige, blauw, bruin, goud, groen, roze, wit, zilver en zwart. Je kunt het daarom zo gek nog niet bedenken of ze hebben. Ze hebben daarom voor iedereen wel hetgeen wat jij zoekt. 

blackstone sale

Materialen

De schoenen gemaakt van verschillende materialen. Zo wordt de ene schoen van leer gemaak en de ander van leer suede / nubuck combi. Indien gewenst hebben ze ook nog metallic. Zo proberen ze voor iedereen een geschikte schoen tentoon te stellen. Als je een schoen besteld uit de Blackstone sale en je doet dit voor 17:00? Dan krijg je de volgende dag al jouw pakketje binnen! Boven de €50,- heb je geen bezorgkosten en je kan ook nog eens gratis retourneren als je het product niet past of mooi vind.