Plan renovatiewerken of vernieuwen woning

renovatiewerken of vernieuwen

Veel huizen zijn oud en in sommige gevallen aan vernieuwing toe. Woningbouwverenigingen doen er alles aan om de condities van huurwoningen optimaal te houden. Regelmatig zie je dan ook grote renovatiewerken of vernieuwen van keukens, of badkamers op de planning staan. Er komen dan aannemers die een heel blok huurwoningen gaan aanpakken. Dit zijn vaak hele grote projecten die allemaal tegelijk worden uitgevoerd. 

Niet alleen huurwoningen worden vaak aangepakt om opgeknapt te worden. Ook bedrijven of koophuizen komen in aanmerking om een flinke opknapbeurt te krijgen. Neem bijvoorbeeld de aankoop van een oude woonboerderij. Hier moet vaak heel veel vernieuwd worden voordat er daadwerkelijk in gewoond kan worden. 

Kleine of grote renovatie, neem contact op met Duna-Build

Vaak zie je bij een kleine renovatie dat er een nieuwe vloer gelegd gaat worden. Soms worden de kozijnen geverfd of vervangen. Bij de grotere werkzaamheden wordt het wat drastisch aangepakt. Hierbij kunnen hele huizen tegen de vlakte worden gegooid om vervolgens weer nieuw op te bouwen. 
Of je nu kiest voor renovatiewerken of vernieuwen van de woning, je bent dan bij Duna Build aan het juiste adres. Zij hebben de nodige kennis omtrent het verbouwen of vernieuwen van een huis of een bedrijf. Neem voor meer informatie op met dit bedrijf. Bespreek de plannen en voordat je het weet komen deze experts in actie. Ook voor diverse sloopwerkzaamheden ben je hier aan het juiste adres. Het jonge team dat werkzaam is bij Duna Build zijn gespecialiseerd in alles wat met afbraak en sloopwerkzaamheden te maken heeft.