Multitool op Fixami

Terwijl ik bezig was met klussen in het nieuwe huis besefte ik het niet nog verder te kunnen uitstellen: Ik had een multitool nodig. Een basic model naar mijn wens, dat het liefst ook nog eens budgetproof zou zijn en makkelijk in gebruik voor wie zoals ik de gereedschapskist maar enkele keren per jaar tevoorschijn haalt. Naar aanraden van een goede vriend kwam ik uit op de website Fixami, waar een groot aanbod multitools aanwezig was die van 29 euro tot wel meer dan 600 euro kostten. Nu besef ik natuurlijk wel dat een model van 600 euro een hoop meer techniesche snufjes biedt voor de vakman, maar welke opties ik zelf nodig had was me nog een beetje onduidelijk. Ik besloot de goedkopere modellen op de website te vergelijken, iets dat gelukkig makkelijk kan, aangezien de eigenschappen van ieder product uitgebreid beschreven staan.

Met hulp van de klantenservice het ideale product

De ideale multitool voor mij vond ik uiteindelijk dankzij de kostbare hulp van de klantenservice op Fixami.be. Ik heb niet eens hoeven bellen, maar kon via de handige chatservice direct terecht bij een deskundige die me enorm goed heeft weten te helpen in mijn keuze. Ik heb een kleine online spoedcursus multitools cadeau gekregen! Het model waar ik voor gekozen heb bleek vrijwel direct ideaal voor mij. Ik heb hem om acht uur ’s avonds besteld en hij was de daarop volgende ochtend al binnen, waardoor ik er direct mee aan de slag kon!