Iphone 8 hoesje

Het gebruik van een iPhone 8 hoesje
Het gebruik van een iPhone 8 hoesje is verstandig als je jouw telefoon wilt beschermen tegen krassen, beschadigingen of vuil zoals zand of kruimels van eten. Een telefoonhoesje voor jouw nieuwe of waardevolle telefoon is dan helemaal niet zo een slecht idee. Tegenwoordig is het aanbod van telefoonhoesjes  ontzettend groot, je kunt in de winkels telefoonhoesjes kopen, maar ook online of bijvoorbeeld op braderieën zijn er veel aanbieders voor het verkopen van telefoonhoesjes. De keuze voor een iPhone 8 hoesjes of voor een andere model telefoon is dat best moeilijk. Naast de verschillende designs en prints heb je ook nog keuze uit verschillende vormen. Hieronder staan de verschillende soorten telefoonhoesjes. Welke ga jij kiezen? 

Een book case als Iphone 8hoesje
Een van de meest gebruikte hoesjes voor een telefoon is een bookcase. Een bookcase is een hoesje waarmee zowel de voor- als achterkant van jouw telefoon wordt beschermt. Het handige aan deze hoesjes zijn dat je je telefoon niet uit het hoesje hoeft te halen om je telefoon te kunnen gebruiken. Daarnaast bied t het hoesje ook mogelijkheden voor het bewaren van pasjes. Het  hoesje gaat dicht met een magneetsluiting en zodra je hem opent is ook gelijk je mobiel actief. Het enige nadeel is dat het wel een groot hoesje is en het maakt je dunne mobiel vaak iets dikker waardoor het bijvoorbeeld lastiger is om je telefoon i in je broekzak te bewaren. Een ander soort iPhone 8 hoesjes is de flip case. Dit hoesje heeft een klep aan de voorkant zitten, die naar beneden geopend kan worden. Op die manier  kan gemakkelijk ook weer de gehele telefoon worden beschermd. Ook kun je aan de binnenkant weer pasjes bewaren en heeft het hoesje ook een magneetsluiting. Het enige verschil met een book case hoesjes is de manier van openen. Dit kan soms ook een nadeel zijn omdat de klep in de weg kan zitten bij gebruik van jouw telefoon.

Back cover en bumpers hoesjes
Wil je liever voor je Iphone 8 een hoesje zonder voorkant? Dan kan je kiezen voor een backcover. De back cover beschermt de volledige achterkant en zijkanten van jouw telefoon. Hierdoor blijft de voorkant altijd open en hoef dus niet eerst een hoesje open te slaan. Het voordeel is dat je makkelijker je telefoon kunt gebruiken en ook het design van de telefoon nog beter zichtbaar is. Daarnaast neemt zo een hoesje weinig ruimte in beslag. Het is dan ook een veelgebruikt hoesje voor mannen, die graag hun telefoon in de broekzak bewaren. Het enige nadeel is wel dat de voorkant van het scherm minder goed wordt beschermd!  Als oplossing daarvoor kun je natuurlijk ook een screenprotector aanschaffen. Ook bij het gebruik van een bumper hoesje blijft het uiterlijk en de voorkant van jouw telefoon goed zichtbaar. Het verschil met een back cover hoesje is dat dit iPhone 8 hoesje een extra stevige bescherming aan de zijkanten van de telefoon geeft. Hierdoor heb je net wat extra bescherming en heb je minder kans dat de hoeken van de telefoon sneller slijten. Doordat dit hoesjes iets dikker is aan de zijkant kan het soms een grovere uitstraling hebben, maar voor de rest neemt het hoesje weinig ruimte in beslag. Zo zijn er daarom verschillende mogelijkheden voor het aanschaffen van een iPhone 8 hoesje. Wat voor soort hoesje kies jij?