Dyson V11 aanbieding: automatisch kampioen

Zuigt de Dyson V11 aanbieding schoner dan schoon? Jazeker. Deze topper onder de stofzuigers verslaat ieder anders als een echt olympisch kampioen. Met volautomatische zuigmond hoef je met de Dyson V11 aanbieding nooit meer zelf de zuigkracht aan te passen. Dat regelt het innovatieve sensor systeem voor je. Wil je de draaisnelheid toch liever handmatig veranderen dan kan dat ook: in eco, auto en boost. Bij een boost moet je wel even voorbereid zijn op meer dan 80 decibellen. Natuurlijk is de Dyson V11 net als de andere modellen zeer duurzaam en heb je zo een stofzuiger die een paar decennia mee kan.

De modellen van Dyson V11 aanbieding

Van ieder type Dyson stofzuiger levert ook de Dyson V11 aanbieding verschillende modellen. Met als topper de Dyson V11 Absolute Extra Pro. Dit model kan tot 120 minuten doordraaien en wordt met alle mogelijke hulpstukken geleverd. Hieronder valt ook een extra accu, wat de werktijd van de stofzuiger onbeperkt verlengt! Erg handig voor bedrijven.

De overige modellen zijn de V11 Absolute Extra, met iets minder hulpstukken dan de Extra Pro, de V11 Torque Drive Extra en de V11 Parquet Extra. De Torque is ontwikkeld voor alle typen vloeren, de Parquet specifiek voor harde vloeren. Alleen de Extra Pro wordt standaard met accu geleverd, maar de accu is voor de overige modellen van de Dyson V11 aanbieding wel bij te bestellen. 

 Dyson V11 aanbieding: record in vuil verwijderen

Met een Dyson V11 aanbieding behaal je op elk vlak een record. Met de dubbele cyclonen reeks van de V11 gaat Dyson nog een stap verder in de strijd om het verwijderen van vuil. De cyclonen slingeren vuil uit de lucht om in de afvalbak te verzamelen. Dat doen ze nu dus in dubbele formatie nog effectiever. De speciale technologie van de Dyson V11 aanbieding zorgt er bovendien voor dat de cyclonen bijzonder lang meegaan voordat er onderhoud nodig is.

Bron: https://www.stofzuiger-aanbiedingen.nl/dyson-v11-aanbieding/