3 tips voor het uitkiezen van raamdecoratie

Als je opzoek bent naar tips voor het uitkiezen van goede raamdecoratie vind je hier meer informatie. Zo kan de juiste raamdecoratie bijdragen aan de veiligheid van je huis. De energierekening laag houden, en je huis in prijs laten stijgen. Stel je bent lekker op vakantie, dan wil je natuurlijk niet dat inbrekers dat ook weten. Hoe handig is het dan dat je van een afstandje je elektrische rolluiken omlaag en omgaan kan laten gaan, zodat het lijkt dat er gewoon iemand thuis is. Zo ook met je energierekening. Als de hele dag de zon volop de ramen brandt, kan het binnen erg warm worden. Daardoor zet je de airco kouder, wat meer energie kost. Houd je die warme zonnestralen tegen, omdat je raamdecoratie aan de buitenkant het weerkaatst, wordt het binnen minder warm, hoeft de airco minder hard aan en zo bespaar je op je energie rekening. Tegenwoordig is goede raamdecoratie zo populair, dat als je huis goede raamdecoratie heeft, deze meer zal opleveren wanneer je je huis gaat verkopen. 

Somfy raamdecoratie is een van de vele merken die raamdecoratie verkoopt. Echter heeft Somfy het oog op duurzaamheid en zijn ze erg bezig met een smart home. Zo kun je veel Somfy raamdecoratie vanaf een afstand bedienen. Elektrisch met een schakelaar, met een app op je mobiele apparaat of zelf spraak gericht. Op het gebied van technologie en ontwikkeling lopen ze net een streepje voor vergeleken met veel andere bedrijven. Altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en ze helpen je graag met de beste tips en adviezen. 

Raamdecoratie ophangen. Laten doen of zelf doen?

Je hebt een poos nagedacht, maar eindelijk heb je een keuze kunnen maken. Je weet precies wat je wil en waar je het wil en hoe je het wil. Maar nu de vraag, ga je het zelf monteren of ga je het laten doen? Ben jij nauwkeurig genoeg om alles perfect recht op te hangen? Midden voor het raam en niet schots en scheef? Of geef je dit precisiewerkje liever uit handen?